2 thoughts on “Vieraskirja

 1. Lsdkry Artikkelin kirjoittaja

  Moi vaan!
  Toiveesi on toteutettu. Poistin vanhat viestisi ja tarkistin Yt.tuomarilistan. Timon tiedot oli näköjään jäänet poistamatta listalta….pahoittelut siitä. Harmi ettei tämä kerhon sivustojen viestipalsta ole ottanut ”tuulta purjeisiin”.
  Ja olen sama mieltä, että harmi tuo kokeiden peruuntuminen jälleen kerran. Uskon/toivon kuitenkin, että tulevaisuus näyttää paremmalta. Kerhomme jäsenillä on kasvamassa useita nuoria dreeverin alkuja. (tietääkseni ainakin 5kpl) Toivotaan, että näistä uusista tulokkaista ainakin muutama näyttää vielä kuluvalla kaudella ”kyntensä omistajilleen” ja omistajat innostuvat niitä ilmoittamaan myös ajokokeisiin. Toivottaan siis, että näitä avoimenluokan koiria nähdään pian koetouhuissa mukana. Hyvää alkanutta jahtikautta omastakin puolesta.

  Vastaa
 2. MikaM

  Tiedoksi niille, jotka kirjoittavat tai kommentoivat tänne meidän keskustelusivulle.
  Kaikki viestit jäävät ns. jonoon kunnes sivuston päivittäjänä käyn ne hyväksymässä. Tämä on sivustojen turvallisuus ominaisuus millä varmistetaan, ettei sivuston keskustelut täyty mainoksilla yms.
  Tämän vuoksi viestisi saattaa ns. ”kadota”….. kunnes olen käynyt sen hyväksymässä. Pyrin päivittämään sivustoja ainakin muutaman kerran viikossa…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *